OPBLAASBAAR BUBBELBAD / SPA

Een spa ervaring aan huis

Wil jij ook genieten in een opblaasbaar bubbelbad / spa in de tuin of op het dakterras? Een opblaasbaar bubbelbad is momenteel hét item om even helemaal te relaxen, net zoals in een spa, maar dan gewoon thuis. Het is in feite een mini bubbelbad ten opzicht van een grotere houten hottub. Je zet het bubbelbad neer op de gewenste plek bij jou in de tuin en pompt deze binnen een paar minutjes op met de pomp. Laat het water in het bubbelbad opwarmen, trek je zwemkleding aan en geniet samen (of alleen) van een heerlijk ontspannend moment in het warme water. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Outdoor opblaasbare spa / bubbelbad - 4 persoons XL - 800L
Korting -50%
Outdoor opblaasbare spa / bubbelbad - 4 persoons XL - 800L
(0)
€ 699,00 € 349,00
Prijs per stuk

Opblaasbare Spa

Een opblaasbare spa (ook wel bubbelbad of hottub) is een verwarmd buitenbad waar je onder het genot van een hapje en drankje heerlijk kunt relaxen in eigen tuin of terras. Het grote voordeel van een bubbelbad die opblaasbaar is, in vergelijking met dit houten bad, is dat je deze gemakkelijk opzet wanneer je deze wilt gebruiken en weer leeg laat lopen zodra je helemaal tot rust bent gekomen. Zo staat de hottub je buiten niet in de weg en is het ook toegangkelijk voor mensen met een kleinere tuin of dakterras. Zoek een fijne beschutte locatie in de tuin, bijvoorbeeld tegen de schutting aan, en plaats het bubbelbad op een vlakke ondergrond. Je blaast het bad gemakkelijk binnen een paar minuten op en kunt deze vervolgens vol laten lopen met water. Steek de stekker in het stopcontact en laat het water op de gewenste temperatuur komen. Spring in je mooiste badoutfit en genieten maar!

Het onderhouden van je Spa / Bubbelbad

Voor een zo lang mogelijke levensduur is het verstandig om de opblaasbare spa goed te onderhouden. Daarom hebben wij een aantal tips hoe je dit het beste kunt doen. 

1. Plaats de spa bij het opzetten op een vlakke ondergrond op een ondervloer of zeil. 
2. Reinig het filter geregeld.
3. Spoel jezelf bij voorkeur af, voordat je in de spa plaatsneemt. 
4. Desinfecteer het water met chloor of zout (gebruik ook niet teveel).
5. Berg de spa binnen op wanneer deze voor een langere tijd niet wordt gebruikt.


Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op