SUP Boards: alle merken op een rijtje

Nu suppen steeds populairder wordt en de SUP Boards niet aan te slepen zijn, zie je ook dat het aantal merken paddle boards verder toeneemt. Welke merken zijn er momenteel allemaal te verkrijgen en hoe kan jij de beste keus maken bij de aanschaf van een nieuwe sup? Hieronder hebben wij een aantal populaire merken voor je op een rijtje gezet. 

Aqua Marina

Wellicht het meest bekende merk van dit moment. Aqua Marina heeft een breed assortiment aan supboard voor jong & oud. Van kleine planken die geschikt zijn voor kinderen en starters tot aan enorme boarden die ook kunnen dienen als yogamat. Een Aqua Marina SUP wordt over het algemeen gekocht door de wat meer ervaren supper. Dit zijn mensen die een wat ruimer budget hebben voor de aanschaf van een sup en wat meer merk gebonden zijn. 

Moai

Het merk Moai is een Nederlands merk dat geïnspireerd is door de Polynesiërs. Het merk heeft een aantal verschillende series boards met diverse doeleinden. Het moto van Moai is: ‘Paradise is just a paddle away’. De unieke blauw met oranje kleurstelling is kenmerkend voor dit Sup merk. 

Maxxoutdoor

Als relatieve nieuwkomer op de SUP markt zijn wij van Maxxoutdoor van mening dat zowel het sup genot als een mooie uitstraling belangrijk zijn. Met onze boards proberen wij een zo breed mogelijke doelgroep aan te spreken om de SUP cultuur te ontdekken. Zo bieden wij paddle board van uitstende kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs. Onze SUP's worden uit eigen voorraad geleverd waardoor wij een snelle levertijd en aftersales kunnen verlenen.  

Hydro Force

Naast de veel verkochte opblaasbare rubberboten van Hydro Force is ook dit merk gaan inspelen op de populariteit van supboards. Het merk onderscheid zich met een lage prijsstelling en basic uitgevoerde stand up paddle boards. Het merk is bij diverse aanbieders te vinden, waardoor deze in groten getale wordt aangeboden. 

> Bekijk alle Maxxoutdoor SUP's
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op