SUP PEDDELS

Ben jij opzoek naar nieuwe, mooie en handige peddels voor bij jouw supboard of kajak? Of wil je gewoon wat extra peddels voor bij uw supboard? Hier kan je ons volledige aanbod supboard peddels vinden! Deze peddels zijn gemakkelijk in en uit elkaar te klikken zodat je ze gemakkelijk mee kan vervoeren op vakantie of gewoon lekker een dagje naar het water. Je hebt de keuze uit enkelzijdige en dubbelzijdige peddels zodat je naast suppen ook bijvoorbeeld kan kajakken! Ook zijn de peddels verstelbaar in lengte zodat iedereen er gebruik van kan maken, jong of oud! Naast vaart brengen, kunnen de peddels ook gebruikt worden als ondersteuning om op het board te komen. Dus als je het soms nog tricky vindt om op het board te komen, kan je een peddel gebruiken om dit proces makkelijk te maken zodat je lekker kan gaan genieten! 


Weergave:


Bezig met laden...
Verstelbare Aluminium + Nylon Peddel - Zwart
Korting -20%
Verstelbare Aluminium + Nylon Peddel - Zwart
(2)
€ 48,95 € 38,95
Prijs per stuk

Sup board paddle kopen?

Als jij van plan bent om een peddel te kopen voor jouw stand up paddle board, dan is het belangrijk dat je een peddel uitkeist die voor jou geschikt is! Hier komen factoren als lengte, kracht en persoonlijke preferenties om de hoek bij kijken. Het grote voordeel van van de peddels van Maxxoutdoor is dat deze in lengte verstelbaar zijn. Hierdoor kan je de peddel precies zo afstellen naar jouw wensen.

Verschillende materialen

In ons assortiment bieden wij peddels die gemaakt zijn van verschillende materialen. In de beschrijving van de producten kan u vinden waar ze van gemaakt zijn. Dit heeft niet alleen invloed op de astetische aspecten van het product, maar ook op het gewicht van de peddel. De drie delige steel is gemaakt van stevig aluminium, wat zorgt voor een langere leversduur. Het paddelblad (het gedeelte dat je in het water steekt) is gemaakt van nylon. Hierdoor is het totaalgewicht van de enkelzijdig paddel slechts 900 gram.


Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op